Zhangjiagang City Bievo Machinery Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Zhangjiagang City Bievo Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Zhangjiagang City Bievo Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Zhangjiagang City Bievo Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Zhangjiagang City Bievo Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Zhangjiagang City Bievo Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika
Type Business: Fabrikant
Merken: BIEVO
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 200000-300000
Opgericht Jaar: 2009
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

De Machinesco. van Bievo van de Zhangjiagangstad, Ltd wordt gevestigd in een ontwikkelingsstreek op nationaal niveau - Economische Zhangjiagang en Technologische ontwikkelingstreek, die gebied behandelen meer dan 8.000 vierkante meters. Wij genieten van geschikt vervoer met de Internationale Luchthaven van Shanghai Hongqiao en de Internationale Luchthaven van Shanghai Pudong op hand. Welke een groot aantal hoogste technologen van China in de vloeibare drankindustrie accumuleerde. Wij hebben volledig systeem van het ontwerpen, productie, installatie, die aan na de dienst opleiden. Onze hoofdproductielijn van het productwater, sprankelende drankproductielijn. Vruchtensap en melkproductielijn, 3 tot 5 gallons productielijn, dagelijkse chemische productielijn etc. Plat en buis het apparaat van UHT, CIP-systeem. Alle producten worden goed verkocht. Wij wijden ons aan de ontwikkeling, het onderzoek en de productie van de vloeibare voedsel en drank vullende en inpakkende industrie.

Hoofddetailsproducten:

1.The de capaciteit is van 1000 tot 36000 flessen per uur voor het hete vullen, medio-temperaturen, en aseptische koude vullende lijnen die vullen.

2.The de capaciteit is van 1000 tot 36000 flessen voor mineraalwater en zuivere waterproductregel.

3.The de capaciteit is van 1000 tot 36000 flessen voor sprankelende drankproductregel.

4.The de capaciteit is van 1000 tot 36000 flessen voor drank met deeltjesproductregel.

5. De capaciteit is vanaf 2000 tot 12000 flessen voor sojasaus, azijn, eetbare olieproductielijn.

6.Water behandelingssystemen.

7.PET injectiemachine en slag het vormen machine.

8.Beverage het mengen systeem en was en het steriliseren systeem.

Welkom om ons Bedrijf te bezoeken!

Geschiedenis

De Machines van Bievo van de Zhangjiagangstad werden gevestigd op 10 December, 2009.Zhangjiagang-de Machinesco. van Stadsbievo, wordt Ltd gevestigd in een ontwikkelingsstreek op nationaal niveau - Economische Zhangjiagang en Technologische ontwikkelingstreek, die gebied behandelen meer dan 8.000 vierkante meters. Wij genieten van geschikt vervoer met de Internationale Luchthaven van Shanghai Hongqiao en de Internationale Luchthaven van Shanghai Pudong op hand. Welke een groot aantal hoogste technologen van China in de vloeibare drankindustrie accumuleerde. Wij hebben volledig systeem van het ontwerpen, productie, installatie, die aan na de dienst opleiden.

Dienst

Onze Dienst:

Wij zijn trots om onze bedrijfslogan „Techniekvoortreffelijkheid“ aan te hangen. De kwaliteit van producten is verder het leven van, is de tevredenheid van klanten onze nadruk van het werk. Herhaal de orden van oude klanten onze norm zijn om de ervaring van de gebruiker te meten.
Garantie: 12 maanden
Garantie voor motoren: 12 maanden
Tijdens de garantieperiode:
om klanten te verstrekken verbeter en de nadenkende dienst, die de zorgen van de klant elimineren. Ons bedrijf heeft een perfect systeem van de naverkoopdienst en efficiënte maatregelen van de naverkoopdienst, en door de specifieke dienst van hotlinenaverkoop getroffen om gebruikers van bevredigende antwoorden aan vragen en technische ondersteuning te voorzien; en heeft een de dienstafdeling om stamgastbezoeken te leiden. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 10 professionele de dienstingenieurs als sterk team van de naverkoopdienst, vraagt uw dienst om bescherming te bieden. Ons bedrijf aan u om de ondergeschikte verbintenis van de reparatiedienst aan te gaan, en overeenkomstig de vereisten van de de dienstverplichting om u de onderhoudsdiensten aan te bieden.

De dienst van de klant:

1.Grandee het bedrijf kan kant en klaar project voor u verstrekken, slechts hebt u om het even welk idee om de installatie van de drankfabriek te beginnen.
2. Het Grandeebedrijf heeft professioneel ontwerpteam, kan onze ingenieur flessensteekproeven en stroomgrafiek van trekken
workshop voor u.
3. Het Grandeebedrijf geeft u het beste citaat voor allerlei drankproductie, slechts kunt u me vertellen welk soort drank u
wil aan product, wat uw capaciteit is (hoeveel flessen één uur) wat u bottelt is
materiaal, huisdier of glas, enz.

Na de dienst:

1. Wij sturen de ingenieurs om het installeren te bevorderen, opdragend en opleidend, beginnen de ingenieurs van ons fabrieksgebied.
2. Wij leveren onder noodzakelijke documenten met de machine:
a. machinelay-out
b. elektriciteitsdiagram
c. machinecertificaat
d. algemeen handboek/onderhoudsboek
3. Na één jaarwaarborg, verstrekt de verkoper betaalbaar vervangstukken en van de technicus het BEZOEKEN onderhoud
de dienst.

Ons Team

Onze technische productie team is niet alleen in de voorhoede van de industrie op het gebied van technologie, we besteden meer aandacht aan de kwaliteit van het product en de communicatie met de klant.We doen onderzoek in verschillende disciplines zoals mechanica en fysica., zodat we gemakkelijk de behoeften van de klant kunnen oplossen.

China Zhangjiagang City Bievo Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0